-
Süleyman Köseoğlu ve Aziz Acar aileleri tarafından mandıra işletmesi olarak faaliyetlerine başladı.
1962 -
Ayçiçeği Yağı Üretim Tesisi kuruldu ve faaliyete geçti.
1972 -
Saatte 20 tonluk büyük ve küçük baş hayvan yemi üretim tesisi Çiçek Yem Fabrikası kuruldu.
1994 -
Balıkesir Has Un Fabrikası tonajını arttırarak 100 Ton kapasiteye ulaştı.
2007 -
400 ton kapasiteli ve ful otomasyon sistemiyle çalışan 2. un fabrikası kuruldu. Aynı zamanda Arge çalışmalarına hız verilerek Kalite Kontrol Laboratuarı kuruldu.
2012 -
- Kalitesini tescilleyerek IS0 9001 VE ISO 22000 Kalite Belgeleri alındı. İlk silobas alınarak dökme un hizmeti sağlandı. Balıkesir Un markamız pazara girdi.
2013